Šéfkuchař / ka firemního stravování Yokahama Praha 10
Aktualizováno:
14. 12. 2024
Lokalita pracoviště:
Praha 10
Typ pracovního vztahu:
Plný úvazek
Vhodné pro:
Jen ranní směnna
Zařazeno na pozici:
Firma:
GTH catering a.s.
Požadavky
- praxe v oblasti závodního stravování nutná
- zodpovědnost a spolehlivost
- výborné organizační a řídící schopnosti
- schopnost týmové práce a pracovitost
- zodpovědnost a spolehlivost
- výborné organizační a řídící schopnosti
- schopnost týmové práce a pracovitost
Náplň práce
- celkové zajištění plynulého chodu kuchyně
- aktivní podíl na přípravě jídel teplé kuchyně (700 - 900 porcí)
- kontrola jídel před výdejem a expedicí
- sestavování jídelních lístků
- tvorba receptur k jídlům
- zajištění objednávek zboží a jejich uskladnění
- dodržování hygienických předpisů a systému HACCP
- úzká spolupráce s manažerem provozu
- aktivní podíl na přípravě jídel teplé kuchyně (700 - 900 porcí)
- kontrola jídel před výdejem a expedicí
- sestavování jídelních lístků
- tvorba receptur k jídlům
- zajištění objednávek zboží a jejich uskladnění
- dodržování hygienických předpisů a systému HACCP
- úzká spolupráce s manažerem provozu
Nabízíme
- pouze ranní směny (04:00-12:30)
- motivační ohodnocení
- velmi zodpovědnou a různorodou práci
- práci ve stabilní a rozvíjející se společnosti
- možnost zvýhodněných telefonních tarifů pro celou rodinu
- školení pro Váš rozvoj zdarma
- příspěvek na penzijní připojištění po roce trvání pracovního poměru
- přátelský kolektiv
- motivační ohodnocení
- velmi zodpovědnou a různorodou práci
- práci ve stabilní a rozvíjející se společnosti
- možnost zvýhodněných telefonních tarifů pro celou rodinu
- školení pro Váš rozvoj zdarma
- příspěvek na penzijní připojištění po roce trvání pracovního poměru
- přátelský kolektiv
Název firmy
GTH catering a.s.
Kontaktní osoba:
Martin Zlatohlávek
Mobil:
730 851 387
E-mail:
zaslat e-mail s životopisem