IT Obchoďák - stávající klientela + produkt, co má smysl (45 - 90.000 Kč) Brno-město

Aktualizováno:

18. 9. 2024

Lokalita pracoviště:

Brno-město

Typ pracovního vztahu:

Plný úvazek

Nabízený plat:

45000 - 90000 Kč za měsíc

Značka:

0000032268

Firma:

Jobs Contact Personal, s.r.o.

Požadavky

* Zkušenosti s obchodem v oblasti IT – ideálně s prodejem SW či jiných IT služeb.
* Měli byste zvládat komunikaci s vedoucími pracovníky a s manažery velkých společností.
* Z brněnských kanceláří pracujeme pro klienty působící napříč Českou republikou.
Oceníme tak řidičský průkaz, na druhou stranu se obejdete i bez angličtiny.
* Hledáme ale především samostatného, motivovaného a proaktivního člověka se zkušenostmi s obchodem.

Náplň práce

Hledáme obchodníka se zkušenostmi s prodejem softwaru či jiných IT služeb. Oproti ostatním Vám nabídneme široký kmen stávající klientů, unikátní produkt, který nemá na českém trhu téměř žádnou konkurenci, a navíc i zázemí firmy s opravdovou rodinnou atmosférou. Nakopněte svou kariéru s námi!

* Těžiště Vaší práce bude spočívat v obchodní komunikaci cílené na naše stávající klienty – půjde tedy především o cross-sale a up-sale aktivity.
* Náš software je určen primárně pro velké společnosti a státní či polo-státní organizace. Jde tedy jednoznačně od B2B obchod.
* Budete hlavně budovat a prohlubovat vztahy s našimi stávajícími klienty, určitě byste ale neměli mít problém ani s akvizicí.
* Hledáme někoho, kdo zároveň celou obchodní část našeho businessu zastřeší a bude nás v tomto směru dlouhodobě posouvat dál.

Nabízíme

* Největší přidanou hodnotou pro vás bude pravděpodobně velice úzká spolupráce a podpora od našeho stávajícího COO. Právě od toho budete většinu aktivit přebírat.
* Zakládáme si na nefalšované rodinné atmosféře, zároveň ale poslední 2 roky procházíme procesem transformace a vy tak budete moci využít nové energie, které jsme v současnosti plní.
* Navíc jsme pro vás připravili i „standardní“ benefity – od stravenek, přes pět týdnů dovolené až po příspěvky na pojištění či volný čas.
* A samozřejmostí je, že vám vytvoříme vhodné podmínky pro práci – budete mít k dispozici podporu od vašich kolegů, služební automobil i veškerou techniku potřebnou k práci.
Odpovědět na nabídku

Název firmy

Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontaktní osoba:
Pavel Fiala
Mobil: +420 720 051 997
E-mail: zaslat e-mail s životopisem